tisdag 1 mars 2011

beslut

Söndagens telefonsamtal har faktiskt påverkat mig väldigt negativt, känns som jag åkt tillbaka till den tiden o det har sats sig på min hälsa o psyke igen.
Nu vill jag inte tillbaka till den tiden igen inte på nåt sätt, det var en destruktiv tid då jag mådde riktigt riktigt dåligt.
Att jag reagerat så starkt tror jag kan vara för attdet snart är den 8.

Iallafall har jag sen i söndags gjort ett avbrott i min cambridgekur o nej jag har inte ens funderat på vad jag stoppat i mig dessa dagar o jag känner att just nu vet jag varken ut el in.

Känner mig som värsta velpellen som verkligen har nerverna utanpå ju närmare hatdagen vi kommer.

Vad jag försöker säga är att just nu lägger jag undan sopporna, jag kommer fortsätta med dem, men inte just nu...utan från ons den 9 mars o då kör jag om igen för jag känner just nu att jag har inga som helst planer på att överhuvudtaget fundera på vad som är bra el mindre bra att äta, vad som är bra proteiner o mindre bra kolhydrater osv.
Jag kommer äta det jag vill o ja jag kommer säkert förstöra nåt bra i min motivation o det finfina resultat som jag faktiskt uppnått men just nu orkar jag inte fundera så mycket.
Just nu så ska jag se till att ha huvudet ovanför vattenytan o överleva dessa dagar framåt utan att ta alltför mycket skada.

Under dessa år som gått sen skrutts kommit tbx så är hatdagen 8/3 o veckan innan heljobbig för mig så just nu vill jag bara ta mig förbi.

Jaha nu vet ni det, jag kommer tillbaka med positiva glada inlägg, jag lovar men just nu kanske det bara blir mindre glada o mindre positiva sådana men det är så mitt liv är.

1 kommentar:

  1. Förstår om den dagen är jobbig för dig men den kommer ju alltid att komma varje år och det verkar lite som att du laddar inför den.
    Försök att göra det till en bra dag istället för att låta dig tryckas ner. Mår du dåligt och är vissen visar du ju direkt att "de" har vunnit.
    Nää, sträck på dig och säg att "-Jag är bäst och jag klarar det här!"
    Det är alltid svårt att glömma saker och ting men ju mer håller på med det desto värre blir det och kommer att ta längre tid. Du skulle behöva prata med någon om detta. Tänk på det om det är lika jobbigt inför nästa år, tyvärr kommer den ju alltid tillbaka.

    SvaraRadera